Aquesta web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.Projecte Imatge i Llum


Descripció


L’objectiu principal del projecte Imatge i Llum és treballar les relacions entre els principis físics de la llum i la seva utilització en la creació d'imatges en la comunicació visual i l’art. 

El projecte va adreçat a alumnes de cicle superior de primària i de  secundària d'entre 1er i 4rt d'ESO i està estructurat com una proposta oberta per a desenvolupar-se en format projecte al llarg de diverses sessions a l’aula i a La Farinera, Centre d'Arts Visuals de Vic. 

Està estructurat en tres blocs principals. El primer planteja realitzar unes sessions per adquirir conceptes bàsics a l’aula, el segon es desenvolupat durant 2/3 hores a La Farinera amb el material i els professionals del Centre d'Arts Visuals de Vic, i el tercer planteja un repte per treballar els conceptes adquirits de forma transversal i que es durà a terme a les aules.

A primària, es desenvolupen competències dels àmbits de coneixement del medi, matemàtic i artístic,a més de competències bàsiques transversals com l’Artística i cultural, la Digital i la d’Autonomia, iniciativa personal i emprenedoria.

A secundària, es desenvolupen competències dels àmbits cientificotecnològic, matemàtic, social i artístic, a més decompetències transversals d’àmbit Digital i d’àmbit Personal i social.

Guies de projecte


muntatge imatge i llum

Inscripcions


Podeu fer la inscripció del vostre centre mitjançant el següent enllaç:

Inscripcions

Recursos per treballar a l'aula


 Un cop realitzada la vostra inscripció, podeu accedir als recursos i materials mitjancant el següent enllaç:

Recursos