Aquesta web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.Projecte Geometria i Perspectiva


Descripció


L’objectiu principal del projecte Geometria i Perspectiva és adquirir coneixements de geometria a partir de l’experimentació en l’entorn, i entendre la perspectiva aplicada a la comunicació visual i a la historia de l’art.

El projecte va adreçat a alumnes de cicle superior de primària i de  secundària d'entre 1er i 4rt d'ESO i està estructurat com una proposta oberta per a desenvolupar-se en format projecte al llarg de diverses sessions a l’aula i a La Farinera, Centre d'Arts Visuals de Vic. 

Està estructurat en tres blocs principals. El primer planteja realitzar unes sessions per adquirir conceptes bàsics a l’aula, el segon es desenvolupat durant 2/3 hores a La Farinera amb el material i els professionals del Centre d'Arts Visuals de Vic, i el tercer planteja un repte per treballar els conceptes adquirits de forma transversal i que es durà a terme a les aules.

A primària, es desenvolupen competències dels àmbits matemàtic i artístic, a més de competències bàsiques transversals com la Comunicativa lingüística i audiovisual, l’Artística i cultural, la Digital i la d’Autonomia, iniciativa personal i emprenedoria.

A secundària, es desenvolupen competències dels àmbits matemàtic, social i artístic, a més de competències transversals d’àmbit Digital i d’àmbit Personal i social.

Guies de projecte


muntatge perspectiva

Inscripcions


Podeu fer la inscripció del vostre centre mitjançant el següent enllaç:

Inscripcions

Recursos per treballar a l'aula


 Un cop realitzada la vostra inscripció, podeu accedir als recursos i materials mitjancant el següent enllaç:

Recursos