Aquesta web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.


  • 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg


Tallers Artístics d'Estiu per a infants de 3 a 6 anys

En els tallers d’estiu es realitzen activitats artístiques al voltant d’un tema comú de caràcter cultural que és el fil conductor de les 4 setmanes. La inscripció és per setmanes i en cada una s’explora un àmbit artístic diferent. Aquests tallers són multidisciplinaris i es treballa a partir de la descoberta i l’experimentació amb diferents materials, eines i tècniques potenciant la creativitat i el llenguatge artístic de l’infant.


Edat

De 3 a 6 anys (infants cursant I3, I4 i I5).


Horari

De 9 a 13h


Setmana 1 - Dibuix i pintura

La setmana del 26 al 30 de juny és la setmana dels artistes plàstics. Es descobreixen diferents autors i obres artístiques del nostre entorn.

Setmana 2 - La poesia

La setmana del 3 al 7 de juliol és la setmana de la poesia. Es descobreixen diferents escriptors de la comarca i els seus poemes.

Setmana 3 - La música

La setmana del 10 al 14 de juliol és la setmana de la música. Es descobreixen diferents músics de la nostra comarca i s’escoltaran les seves cançons.

Setmana 4 - L'escultura i l'arquitectura

La setmana del 17 al 21 de juliol és la setmana de l’escultura i l’arquitectura. Es descobreixen diferents escultors, arquitectes i edificis emblemàtics del nostre entorn.


Preu

79 €/setmana (Setmana del 3 al 7 de juliol 64 €)

Famílies nombroses o monoparentals: 71 €/setmana (Setmana del 3 al 7 de juliol 57,50 €)