Aquesta web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.

El Centre d’activitats en Imatge i Patrimoni és la consolidació de les activitats i projectes que és realitzen des de la FCAVV des de l’any 2011, amb la col·laboració d’entitats i empreses, principalment amb el mNACTEC i el CITM UPC.

El principal objectiu del Centre d’Activitats és crear recursos i projectes destinats a la divulgació de la imatge i el patrimoni i al turisme. Funciona com a laboratori d’idees, com a espai de recerca i transferència de coneixement, potenciant el talent jove i la seva incorporació en l’àmbit laboral.

Es treballa amb dues línies estratègiques que consisteixen en:

  • Ciutats invisibles: Consolidació del concepte de visualització del passat del espais mitjançant diferents recursos, des dels dispositius mòbils dels propis usuaris fins a pantalles o impressions de grans dimensions incorporades en l’escenografia de la ciutat.
  • Tecnologies interactives multimèdia i gamificació: Creació d’activitats amb dispositius mòbils de realització in situ, amb temes relacionats amb la divulgació del patrimoni artístic, cultural i social. En aquest àmbit es treballa amb recreacions virtuals, Realitat Augmentada, tecnologies 3D,...