Centres educatius

Activitats per a centres educatius

Icona Galeria3


Els cursos o activitats per centres docents o institucions varien en temàtica, franja horària i número d’hores en cada curs escolar, partint de l’encàrrec docent de cada entitat o centre escolar.

Aquests cursos o activitats es poden realitzar tant en classes en el centre com també es poden realitzar, si procedeix, en les instal·lacions de cada centre escolar o institució.

Es realitzen els programes a mida, en número d’hores i números de sessions, a partir d'activitats relacionades amb les arts plàstiques i la imatge digital.

Descarrega't aquí el catàleg de les activitats que oferim.

Envia'ns un Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.* si voleu més informació sobre els cursos o activitats per a centres docents o institucions.

*PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS: Les dades contingudes en aquest document subministrades per vostè seran incorporades a un fitxer de dades de l'entitat. Si desitja oposar-se, accedir, rectificar o cancel·lar les seves dades pot dirigir-se mitjançant carta certificada a l'adreça C/ Bisbe Morgades 15, 08500 VIC (Barcelona). Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal.

thumbnail activitats escoles